06-53461596 contact@carlz.nl

NIEUW: de smaak van Nederland. Gevat in een exclusieve, handgemaakte bonbon. 

De Nederlandse Bal is een exclusieve bonbon-bal op basis van de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut en de beste Hollandse ingrediënten. Natuurlijk is De Nederlandse Bal in trendy oranje gehuld! Het is daarmee de bonbon-bal die tot ver over de Nederlandse grenzen wordt gegeven, gegeten en genoten.
De Nederlandse Bal is een traktatie voor mensen met smaak. Een volwassen ‘boule de truffe’ waaraan onze chocolatiers de grootste zorg en aandacht besteden. En dat proeft u.

Trouwens, alle streekbonbons in de Nederlandse Bal-Collectie zijn – net zoals De Nederlandse Bal – handgemaakt op basis van een verfijnde receptuur. Bovendien zijn de bonbon-ballen stijlvol verpakt in een luxe cadeauverpakking. En zó zijn ze een souvenir met een uitgesproken plaatsgebonden herkomst.

De Nederlandse Bal is een kwaliteitsbonbon uit De Nederlandse Bal-Collectie. Deze bonboncollectie vindt zijn eigenheid en signatuur door toepassing van typische streekproducten afkomstig uit Nederlandse steden, regio’s en provincies. Een prachtig souvenir, cadeau én relatiegeschenk inéén, dat je graag deelt met anderen. Wilt u De Nederlandse Bal of één van varianten in uw assortiment opnemen? Wij ontvangen u met open armen als u net zo over kwaliteit denkt als wij.

DE NEDERLANDSE BAL IS VERKRIJGBAAR BIJ O.A.:
– Boekhandel Hoogstins, Kinkerstraat 115-117, Amsterdam
– Bakker Struiksma, Markt 4, Almere-Haven
– Verswarenhuis Vanderveen, Koopmansplein 16, Assen
– Bertram en Brood, G. van Amstelstraat 116, Hilversum
– Boekhandel Jacques Baas, Driebergen-Rijsenburg
– GewoonKaas, Middenweg 45, Amsterdam
– Chocotoko, Dorpstraat 17, Uithoorn
– Boekhandel Lovink, Markt 18, Lochem
– Hugo van der Graaf, Kapittelweg 141, Hilversum
…en bij vele andere (gecertificeerde food)specialiteitenwinkels.

De Nederlandse Bal is een trademark en geregistreerd product van Formatie Schipper | De Nederlandse Bal-Collectie.
Copyrights 2017.
Meer informatie: mail@formatieschipper.nl / 06 53 461 596