06-53461596 contact@carlz.nl

NIEUW: de exclusieve bonboncollectie met stads- en streekbonbons. 

De Nederlandse Bal Collectie is een exclusieve collectie handgemaakte bonbonballen met gebruik van Nederlandse streek- en stadsingrediënten. De bonbons zijn vervaardigd van de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut. CARLZ besteedt de grootste zorg en aandacht aan zijn speciaalbonbons en dat proeft u. Onze streek- en stadsbonbons zijn ontworpen op basis van eigen receptuur en zijn stijlvol verpakt in een luxe cadeauverpakking. En zó zijn onze bonbonballen een exclusieve traktatie, een cadeau én een souvenir tegelijk!

De Nederlandse Bal Collectie van CARLZ biedt u de keuze.
De Nederlandse Bal, De Gooische Bal, De Amsterdamse Bal, De Haagse Bal, De Rotterdamse Bal, De Brabantse Bal, De Baarnse Bal, De Limburgse Bal, De Leidse Bal en The Special Dutch. Het zijn de exclusieve varianten waaruit u kunt kiezen. Maar… De Nederlandse Bal Collectie is volop in ontwikkeling en meer uitzonderlijke bonbonballen van Nederlandse bodem zijn aanstaande. Alle varianten zijn verkrijgbaar in de luxe uitvoering, de Exclusive Edition. De Haagse Bal is ook in de extra grote 16-box (De Gourmet Edition) verkrijgbaar. Voor hotels en hospitality bieden wij als ‘pilot gift’ de speciale Boutique Edition, een ballotin met twee bonbonballen naar keuze.

De bonboncollectie, die zijn eigenheid en signatuur mede ontleent aan de Nederlandse streek- en stadsingrediënten die verwerkt zijn in de bonbons, is een traktatie voor fijnproevers en chocolade-connaisseurs. Een souvenir, een cadeau én een relatiegeschenk inéén, dat je graag deelt met anderen. U vindt de bonbonballen van CARLZ bij (gecertificeerde food)speciaalzaken.

Ook als relatiegeschenk zijn de bonbonvarianten uit De Nederlandse Bonbon Collectie zeer geschikt. Op uw verzoek kunnen wij de verpakking en zelfs de bonbon geheel naar wens van uw organisatie maken, waardoor een exclusief (private label) relatiegeschenk met een eigen identiteit en herkomst ontstaat.

De Nederlandse Bal Collectie en al haar varianten zijn trademarks en geregistreerde producten van CARLZ |  Formatie Schipper. Copyrights 2017. Meer informatie: contact@carlz.nl / 06 53 461 596

Fairtrade
Onze cacao is Fairtrade. Zo steunen wij met onze chocolade cacaoboeren over de hele wereld.