06-53461596 contact@carlz.nl

EIGEN TROTS BONBONS

UW EIGEN BONBONS MET UW NAAM/LOGO.

 
Eigen Trots Bonbons is met veel enthousiasme ontvangen. Geen wonder! Want hoe leuk is het om je eigen bonbons te kunnen presenteren aan je klanten, gasten, relaties en/of medewerkers met je eigen naam/logo of tekst op het luxe bonbondoosje…

Al vanaf 25 doosjes maakt CARLZ de Eigen Trots Bonbons voor u op maat.
9 Luxe en handgemaakte bonbonballen (in 3 rood-wit-blauwe-uitvoeringen met elk zijn eigen smaak), lachen de ontvanger toe. Dit is genieten!

In het doosje treft de gelukkige ontvanger een leaflet met een korte beschrijving. En dan kan het proeven van de drie varianten beginnen.
Goed om te weten dat Eigen Trots Bonbons ambachtelijk gemaakt worden in ons chocolade-atelier. Elk doosje vers en met de grootst mogelijke zorg geleverd (en met een THT van 5 maanden).

Eigen Trots Bonbons kunt u bestellen (vanaf 25 doosjes) in de romantische uitvoering (bloemendessin) of in de strakkere uitvoering (rood-wit-blauwe strepen).
Welke versie u ook kiest, uw ontvangt ze met uw eigen naam/logo en altijd met 9 stuks van die heerlijke rood-wit-blauwe bonbons.

Meer weten?
Mail naar contact@carlz.nl of bel 06 53461596.
En wie weet presenteert u binnenkort – met trots – ook uw eigen bonbons!

Eigen Trots Bonbons is een geregistreerd merk van Formatie Schipper/CARLZ en als zodanig auteursrechtelijk beschermd. Copyrights / 2022.