06-53461596 contact@carlz.nl

‘Bakkie Troost’ is een veelgebruikte Hollandse metafoor voor een kopje koffie. Even zitten. Even rust. En dan lekker genieten van de geur en de smaak van een vers kopje koffie. Heerlijk! Dat gegeven inspireerde de chocolatiers van CARLZ tot het maken van een nieuwe bonbon-traktatie: BAKKIE TROOST!

Gevulde bonbon-kopjes
BAKKIE TROOST! bestaat uit een cadeaudoos met acht bonbons ‘vermomd’ als chocolade-kopjes. De handgemaakte bonbons hebben, jawel… echt een oortje waaraan je Bakkie Troost keurig tussen duim en wijsvinger kunt vastpakken! Hap!

Bonbons met een Hollands tintje
Elk bonbon-kopje van BAKKIE TROOST is ambachtelijk gevuld met de beste Callebaut-chocolade (Cocoa Horizons) en heeft een fijne chocolademelange met een fris-zoete sinaasappelsmaak. Een subtiele oranje-topping geeft de bonbon het feestelijke tintje, waardoor hij in elke omgeving met open armen (en monden!) ontvangen wordt.

Bakkie Troost is een heerlijke chocolade-delicatesse bij een kopje koffie of thee en gewoon tussendoor.


NIEUW: BAKKIE TROOST PRIVATE LABEL!
Wilt u iets persoonlijks toevoegen aan de verpakking van Bakkie Troost? Dat kan!
Op het wikkel kunt u nu vanaf 100 doosjes (private label) uw plaatsnaam of uw bedrijfsnaam vermelden.
Dus: Bakkie Troost uit Zwolle, Bakkie Troost uit Breda, Bakkie Troost van de Koffiebranderij, Bakkie Troost van Univé…etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag naar de voorwaarden.


Wilt u BAKKIE TROOST! in uw assortiment opnemen? Wilt u deze exclusieve traktatie (in een private label-uitmonstering) geven aan relaties, medewerkers en/of gasten? Wij voorzien u graag van alle gewenste informatie.


Alle rechten voorbehouden
CARLZ /Formatie Schipper 2021

De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ