06-53461596 contact@carlz.nl

KUSJES UIT / KISSES FROM

Chocolade-kusjes met een boodschap!

KUSJES is de exclusieve chocolade-traktatie uit het huis van CARLZ. Het originele chocolade-idee dat wij voor u op maat maken. Met uw eigen wikkel, uw eigen (plaats)naam, winkelnaam en/of uw eigen merknaam. Ja… en zelfs in de kleur en de kleurcombinatie van de KUSJES heeft u de vrije keuze!

KUSJES is altijd een eigentijdse combinatie van 9 ambachtelijke chocolade-kusjes. In de smaken melk, puur en wit. Maar helemaal puur of 9 x melk kan natuurlijk ook. KUSJES  worden gepresenteerd in het gouden cadeaudoosje dat bijdraagt aan de exclusiviteit van het product. En zo is KUSJES altijd een cadeau, een geschenk én een traktatie!

En de kwaliteit en smaak? Eersteklas massief-chocolade, door onze Nederlandse meesterchocolatiers gemaakt van de fijnste Belgische chocolade van het wereldmerk Callebaut. UTZ gecertificeerd dus met respect voor de cacaoboeren.
Het zal duidelijk zijn: CARLZ  besteedt de grootste zorg en aandacht aan zijn chocolade-kusjes en dát zie en proef je.

KUSJES onderscheidt zich doordat u als winkelier, merk of bedrijf het wikkel kunt laten voorzien van uw eigen tekstopdruk. En zó ontstaat een unieke traktatie die (of een souvenir en een aandenken dat) alleen ú – in deze uitvoering – aanbiedt aan uw klanten, gasten en/of medewerkers. Als (relatie)geschenk is KUSJES een cadeau met identiteit én smaak!

Wat dacht u van een eigen wikkel met de tekst: KUSJES UIT ROTTERDAM… Of KISSES FROM THE HAGUE… KISSES FROM HOLLAND, WITH COMPLIMENTS FROM KLM, KISSES FROM SANTA, WANNA KISS?… wij bieden u ze allemaal. En als u het wilt, leveren wij de KUSJES in de kleur van uw bedrijf, club, land of stad.

Als merk, winkel, bedrijf kunt u uw klanten en/of relaties trakteren op een exclusief cadeau. Een prachtig doosje top-chocolade als een welgemeende blijk van waardering. Hoe leuk is het van die heerlijke KUSJES te ontvangen bij aankoop van een nieuwe keuken, auto, abonnement of bij een opening van een winkel of kantoorpand?

KUSJES is het gehele jaar door een origineel cadeau voor iedereen die een ander een blijk van waardering, genegenheid, vriendschap of liefde wil geven. En ja, KUSJES doen het goed met Valentijns-, Moeder- en Vaderdag, Halloween, Kerst en Sinterklaas en Black Friday.  KUSJES zijn het hele jaar een stijlvol geschenk, een lekkere traktatie én een mooie aanvulling op uw winkelassortiment!

LET OP: met regelmaat introduceert CARLZ nieuwe KUSJES-ideeën. Vraag naar onze KUSJES-KALENDER! Heeft u een sprankelend idee nodig? Wij bedenken het graag voor u!

KUSJES-verkooppunten vindt u in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Estland.

KUSJES VAN CARLZ


KUSJES
 is een idee en geregistreerd product van CARLZ | Formatie Schipper. Copyrights 2017. Meer informatie: contact@carlz.nl / 06 53 461 596

Wilt u leuke ideeën? Inspiratie voor 2020?
Bekijk hier de korte video.