06-53461596 contact@carlz.nl

NIEUW: de smaak van Koninklijk Baarn. Gevat in een exclusieve, handgemaakte bonbon. 

De Baarnse Bal is een exclusieve bonbon-bal op basis van de smaakvolle en handgestookte Baarnse Grande Orange Likeur. Gehuld in de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut, is De Baarnse Bal een vorstelijke streektraktatie die tot ver over de grenzen van Baarn wordt gegeven, gegeten en genoten.
De Baarnse Bal is een koninklijke traktatie voor mensen met smaak. En vraagt u zich af waarom De Baarnse Bal in ‘royal-oranje’ is gehuld? Wij nodigen u graag uit in Vorstelijk Baarn om het koninklijke gevoel zelf te beleven!

Trouwens, alle streekbonbons in de Nederlandse Bal-Collectie zijn – net zoals De Baarnse Bal – handgemaakt op basis van eigen receptuur. Stijlvol verpakt per 9 bonbon-ballen in een luxe cadeauverpakking. Of als exclusieve give away in het mooie gouden doosje met twee bonbonballen (zie foto).

De Baarnse Bal is een kwaliteitsbonbon van De Nederlandse Bal-Collectie. Deze bonboncollectie, die zijn signatuur vindt in de toepassing van typische streekingrediënten afkomstig uit Nederlandse steden, regio’s en provincies, is een traktatie voor fijnproevers en chocoladeliefhebbers. Een prachtig souvenir, cadeau én relatiegeschenk inéén, dat je graag deelt met anderen.

DE BAARNSE BAL IS VERKRIJGBAAR BIJ O.A.:
– Bakker Struiksma, Markt 4, Almere-Haven
– Hoeve Ravenstein, Ravensteinselaan 3, Baarn
– Bomencentrum Nederland, Baarn
– Mitra Baarn, Laanstraat 72, Baarn
…en bij vele andere (gecertificeerde food)specialiteitenwinkels.

De Baarnse Bal is een trademark en geregistreerd product van Formatie Schipper | De Nederlandse Bal-Collectie.
Copyrights 2017.
Meer informatie: mail@formatieschipper.nl / 06 53 461 596