06-53461596 contact@carlz.nl

BOEKREEP
De premium chocolade-reep van én voor de boekwinkel.

BoekReep is nieuw. Het zijn als het ware ‘premium chocolade-repen vermomd als kleine boekjes’. Elke reep, er zijn vijf varianten – kent zijn eigen boekengenre. Zo is er De Pure Proza Reep, De Meeslepende Detective Reep, De Spannende Thriller Reep, De Prettige Proza Reep en De Betere Bestseller Reep.
Reep voor reep sfeervol vormgegeven miniboekjes…ehh… repen!

Chocolade doet het goed in boekwinkels, zo leert onze ervaring. Het is een productcategorie die perfect past bij boeken uitzoeken, kopen, lezen én boeken cadeau geven. Als een goed boek en een goed stuk ambachtelijke chocolade samenkomen, is het resultaat prachtig! Daarom adviseren wij van BoekReep: BoekReep!

DE GEUR VAN CHOCOLADE.
Wist u dat, in een boekwinkel waar het naar chocolade ruikt, klanten significant langer blijven en aantoonbaar meer besteden? Kijk, daar ligt een mooie kans voor u als boekwinkel!

BoekReep is een traktatie, een cadeau, dat uitermate goed past in de omgeving van de betere boekwinkel. Handgemaakte kwaliteitsrepen gemaakt van ’s wereld beste Valrhona-chocolade en met toevoeging van verse stukjes sinaasappel, knapperige hazelnoten of zacht-zoete cranberries (en natuurlijk ook een mooie pure-variant zonder ingrediënten).
Ziedaar BoekReep: chocolade-repen die naadloos passen bij het kopen van een boekcadeau of boekenbon. Met ‘n BoekReep wordt het een nog mooier én persoonlijker cadeau.

BoekReep is verkrijgbaar in 5 varianten/smaken en wordt door ons atelier gemaakt zonder toevoeging van geur-, smaak- en/of kleurstoffen. Het resultaat is een reep waarbij je je vingers op eet…

BoekReep is exclusief verkrijgbaar bij de betere boekwinkel.
Wilt u ook BoekReep in uw assortiment opnemen?
Bel (06-53461596) of mail ons en wij informeren u graag hoe u binnenkort ook de gevulde BoekReep-display in uw winkel hebt staan.

De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ