06-53461596 contact@carlz.nl

IN DEN BLAAUWE BOON

Delftsblauwe reepcollectie van CARLZ

Naast de BoekReep-Collectie, De Haagse Plak, De Rotterdamse Plak en De Gooische Plak, biedt CARLZ u de premium-reepcollectie van het huis ‘In den Blaauwe Boon’. De handgemaakte en qua smaak superieure reepcollectie uit de stad van Johannes Vermeer, Piet Hein en Frederik Hendrik van Oranje…Delft!

Delfts design
In den Blaauwe Boon bestaat uit 4 varianten chocoladerepen. Drie pure chocoladerepen (62%/70%/85% cacao) en een melkchocolade (35% cacao). Handgemaakt van Valrhona-chocolade en voorzien van pareltjes van verpakkingen met een sterke hint naar het wereldbekende Delftsblauw.

Luxe collectie repen
Met de luxe collectie In den Blaauwe Boon-repen, speelt CARLZ in op de altijd sterke belangstelling naar Delfts Blauw en Delfts Design in combinatie met topkwaliteit chocolade. Het resultaat is een uitgelezen frisse collectie chocoladerepen verkrijgbaar bij o.a. de betere kaas- en notenwinkels, bakkers, delicatessenwinkels en designshops. Maar zeker ook een cadeau én een relatiegeschenk met een prachtige Hollandse oorsprong: Delft.

Compacte display beschikbaar
De chocoladerepen van In den Blaauwe Boon worden aan winkeliers geleverd in een compacte display waarin 8 x 4 = 32 repen gepresenteerd worden. Een stijlvolle presentatie die uitstekend past op uw toonbank en die dankzij de opvallende topcard direct bij de klant in het oog springt. Een collectie waarmee u een schot in de roos doet binnen het cadeau-segment chocolade.
NB) De chocoladerepen van In den Blaauwe Boon worden ook (per 10 repen per variant) los verkocht.

Bestellen en/of meer informatie:
bel 06 53461596 of mail naar contact@carlz.nl

De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ
De Rotterdamse Plak by CARLZ