06-53461596 contact@carlz.nl

De Rotterdamse Plak bestaat uit twee kloeke chocoladerepen (pure chocolade) in een luxe cadeaubox. Met deze luxe traktatie is het overal (binnen én buiten Rotterdam) goed binnenkomen is.

Uiteraard is De Rotterdamse Plak weer zo’n Rotterdamse lekkernij uit het huis van CARLZ. Met dezelfde perfecte chocolade-ingrediënt-combinatie (muntsmaak van munt uit de Rotterdamse stadstuin) en met dezelfde opvallende Rotterdamse signatuur die u gewend bent van onze andere chocolade-specialiteiten uit de havenstad.

De Rotterdamse Plak wordt met de grootste zorg en aandacht handgemaakt met de beste Callebaut-chocolade (Cocoa Horizons) en (h)eerlijke ingrediënten.

Wat u proeft in deze twee luxe Rotterdamse chocoladerepen?

Inderdaad… de fijne mélange van pure Callebaut chocolade in combinatie met de frisse smaak van munt uit de Rotterdamse stadstuin. Een feest van herkenning, een genot voor uw smaakpapillen én een geluksmoment voor elke choco-lover!

Wilt u deze Rotterdamse lekkernij en/of de andere Nederlandse-Plak-varianten in uw assortiment opnemen? Wij ontvangen u met open armen als u net zo over kwaliteit denkt als wij.

NB: Speciaal voor bedrijven leveren wij De Rotterdamse Plak ook in private label-uitvoering.

De Haagse Plak is een trademark en geregistreerd product van Formatie Schipper | De Nederlandse Plak Collectie.
Copyrights 2020
Meer informatie: mail@formatieschipper.nl / 06 53 461 596