06-53461596 contact@carlz.nl

NIEUW: de smaak van Amsterdam. Gevat in een exclusieve, handgemaakte bonbon. 

De Amsterdam Bal is een exclusieve bonbon-bal op basis van Amsterdamse Bessenjenever (‘Amsterdams Rood’ van distilleerderij A. van Wees in Amsterdam), gehuld in de fijnste Fair Trade-chocolade van het Belgische chocoladehuis Callebaut. De stadsbonbon die tot ver over de Amsterdamse grenzen wordt gegeven, gegeten en genoten.

De Amsterdamse Bal is vooral ‘een eigenwijze’ bal. Een bonbon met durf, zowel qua uitstraling, reputatie en qua smaak. Een volwassen bonbon-bal waaraan onze chocolatiers de grootste zorg en aandacht besteden. En dat proeft u. Wij nodigen u graag uit deze Mokumse smaakmaker onder de bonbons zelf te ervaren.

Trouwens, alle streek- en stadsbonbons in de Nederlandse Bal Collectie zijn – net zoals De Amsterdamse Bal – handgemaakt op basis van eigen receptuur. De bonboncollectie, die zijn eigenheid en signatuur dankt aan de toepassing van ingrediënten afkomstig uit Nederlandse steden, regio’s en provincies, is een traktatie voor fijnproevers en chocolade-connaisseurs. Stijlvol verpakt in een luxe cadeauverpakking, zijn ze ’n prachtig souvenir, cadeau én een relatiegeschenk inéén.

DE AMSTERDAMSE BAL IS VERKRIJGBAAR BIJ O.A.:
– bij vele (gecertificeerde food)specialiteiten- en cadeauwinkels
– online via: https://www.chocoladebox.nl/collections/de-nederlandse-bal-collectie/products/de-amsterdamse-bal-9-stuks-exclusive-edition

Wilt u De Amsterdamse Bal of één van varianten in uw assortiment opnemen? Of wilt u relaties, medewerkers verrassen met deze Amsterdamse chocolade-traktatie? Wij ontvangen u met open armen als u net zo over kwaliteit denkt als wij.

De Amsterdamse Bal is een trademark en geregistreerd product van CARLZ | Formatie Schipper. Copyrights 2017.
Meer informatie: contact@carlz.nl / 06 53 461 596