06-53461596 contact@carlz.nl

KUNST VAN CARLZ

Kunst met een twist!

CARLZ bedenkt en produceert eigentijdse private label-kunstproducten die aanslaan bij jong en oud. In samenwerking met vooraanstaande partijen, zowel in design als op het gebied van productie, lanceert CARLZ met regelmaat nieuwe, private label kunstproducten die gezien mogen worden. Wij zijn in staat al onze creaties te voorzien van uw naam en/of logo.

Wij presenteren u graag onze speciale Marten & Oopjen en Rembrandt Wijncollectie. Een assortiment kwalitatieve Franse en Italiaanse wijnen die wij private label leveren. Chateau Marten, Chateau Oopjen, Castello Marten, Castello Oopjen, Chateau Night Watch…het zijn zo maar enkele variaties die wij kunnen leveren. Maar ook onze Vincent van Gogh-lijn spreekt tot de verbeelding. Kwaliteitsproducten stijlvol vormgegeven en verpakt, speciaal voor u gemaakt. Prachtige relatiegeschenken en guest gifts waarmee u zich stijlvol presenteert.

Ook een troef in onze kunstcollectie die wij hier niet onvermeld willen laten, is onze Biercollectie. Onze Hollandse, traditioneel en ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren, leveren wij uit voorraad en kunnen wij op uw verzoek van uw naam en logo voorzien.
Opmerkelijk aan onze Rembrandt Bieren zijn de etiketten; het betreft hier kunstzinnige bewerkingen van de originele Rembrandt-schilderijen. Op basis van deze eigentijdse look, kunnen wij een collectie (museum)artikelen voor u op maat maken. CARLZ denkt graag met u mee. Omdat wij van vele (internationale) markten thuis zijn, kunnen wij u breed én gespecialiseerd adviseren.

Graag komen wij met u in gesprek zodat u uw specifieke wensen aan ons kenbaar kunt maken. Tien tegen één dat wij u een creatief voorstel doen dat past bij uw budget, organisatie en wensen.

KUNSTPROJECTEN VAN CARLZ

CARLZ | Formatie Schipper. Copyrights 2017. Meer informatie: contact@carlz.nl / 06 53 461 596