06-53461596 contact@carlz.nl

CARL SCHIPPER


Aangenaam. Ik ben CARL SCHIPPER. Ik denk graag in creatieve oplossingen. Dat doe ik voor opdrachtgevers en dat doe ik voor CARLZ. In het eerste geval zet ik de schijnwerpers op uw product, dienst of idee. Vanuit mijn ervaring ‘dat een sterke creatie en een goed verhaal meer stof doen opwaaien dan ratio en redenering’, verras ik u met ideeën en creaties die altijd méér opleveren. Meer kijkers, meer kiezers, meer kopers. Meer imago, meer traffic, meer sales.

Ik ben zelfstandig conceptontwikkelaar, copywriter en ondernemend creatief. Met meer dan 30 jaar ervaring in het creatieve domein, draag ik als zelfstandig adviseur bij aan de successen van bedrijven, merken, producten en diensten. Door mijn intuïtieve werkwijze te koppelen aan mijn ervaring, zie ik mogelijkheden die anderen vaak over het hoofd zien.

Ik werk in opdracht van professionele spelers. Als tekstschrijver en creatief leverde ik mijn bijdrage inmiddels aan méér dan 247 bedrijven. Van internationale merken tot plaatselijke detaillisten. Van mooie multinationals tot enthousiaste start-ups. U schakelt mij in als u het verschil wilt maken. En dat wilt u.

Wanneer gaan wij elkaar zien?

Bel 06 53 461 596 of mail naar mail@formatieschipper.nl

U WILT GEHOORD EN GEZIEN WORDEN?

De wereld is complex. Prikkels te over. Non-stop-communicatie. Iedereen schreeuwt om aandacht. De vraag is, hoe uw organisatie, uw merk, in die wereld opvalt. Ik maak moeilijke zaken begrijpelijk en zakelijke feiten levendig. Ik componeer verhalen en creaties die opvallen in de kakofonie die communicatie heet. Ik prikkel uw doelgroepen en zorg voor aandacht, interesse en waardering. Bouw aan uw imago en zorg voor traffic.

Inderdaad: creatieve communicatie is mijn terreinHet vak waarin ik al meer dan 25 jaar actief ben; elke dag met enthousiasme en bevlogenheid en hart voor mijn opdrachtgevers.

Aandacht nodig?

Bel 06 53 461 596 of mail naar mail@formatieschipper.nl

DE KRACHT VAN DE FORMATIE

CARL SCHIPPER = FORMATIE SCHIPPER. Als regisseur bied Formatie Schipper u een select team van gerenommeerde professionals in marketingcommunicatie, die  u – onder mijn regie – helpen uw presentatie en prestatie te optimaliseren. Het liefst van A tot Z, maar deelprojecten en ad hoc opdrachten zijn net zo welkom en worden met evenveel enthousiasme door FORMATIE SCHIPPER uitgevoerd.

 Wanneer spreken we af?

Bel 06 53 461 596 of mail naar mail@formatieschipper.nl

OPDRACHTGEVERS ZIJN PARTNERS WAARMEE JE DE TOEKOMST DEELT

FORMATIE SCHIPPER werkt(e) samen met interessante klanten. Interessant in de zin van omvang, merkbekendheid én qua uitdaging. Opdrachtgevers en partners zijn o.a.: The Frozen Butcher, Jaguar/Landrover, ANWB, Bilderberg Groep, Candlelight Radio, DSB Bank, Bayer, Cargill, Bruynzeel, NForza, Bisley, Virbac, Golf Management Group, AT&T Philips, Douglas, Bomencentrum Nederland, Jeep, Crematorium Duin- en Bollenstreek, B&F Casting, Lundia, Eiffel, Velux, Zwagerman Hijskranen, Amrath Hotels, PostNL, Prenatal, Bickery Food, Visa Card, Cafébar, Kasteelheer Groep, Frans Schobbers Psycholoog, Zilveren Kruis Achmea, Hans Timmermans Fotografie, ECI, Bruna, Specsavers, Gemeente Heerhugowaard, Dixi Sanitary Services, Goyer Golf & Country Club, Jupiler, Miele, 100%NL, Volvo Buitenweg, Oase, Warsteiner, Horex, RAI, Biofreeze, A Man’s World, Prominent, Van der Ven Oriental Arts, Dextro Energy, Intersport, Ola-Iglo, Koninklijke Nederlandse Munt, Mercedes-Benz Bedrijfswagens, Buro Buiten, Rabobank, Kwekkeboom, OK Betalen, Remia, Regardz, Eneco en veel anderen.

Partner worden?

Bel 06 53 461 596 of mail naar mail@formatieschipper.nl

ALLE BONBON-BALLEN VERZAMELEN!

De bonbon-ballen van De Nederlandse Bal Collectie slaan aan in Nederland. De Haagse, De Gooische, De Rotterdamse bal...ze blijken allemaal in een behoefte te voorzien. Er zijn nu al zeven exclusieve streek- en stadsbonbons waaruit je als chocoladeliefhebber kunt...

Lees meer

HET ELEMENT VAN NIEUWHEID.

Onderzoek toont aan dat veel managers weinig openstaan voor echte vernieuwing. Onbekend maakt immers onbemind. In dat licht is het des te vreemder, dat diezelfde managers hun (externe) adviseurs aansturen met briefings waarin 'out-of-the-box' denken en doen ten...

Lees meer

DENK ANDERS.

Er was eens een pizzabakker in Rome, die plaatste een reclamebord buiten op de stoep voor zijn pizzeria. Op dat bord had hij met grote vette letters in schoolbordkrijt geschreven: PIZZA'S € 6,00! Zijn buurman, die ook pizzabakker was, zag dat bord en dacht ‘dat gaat...

Lees meer

NU EVEN NIET MIJNHEERTJE FROGER VAN EYELOVE!

Communicatie. Het is mijn vak. Al meer dan 25 jaar oefen ik het uit. Het is een mooi vak. Het creatief 'verpakken' van producten en diensten, zodat doelgroepen het interessant, mooi, lekker, handig, nuttig, smaakvol, exclusief vinden. Dat ze het willen zien. Willen...

Lees meer